Продукт
Місце зберігання
Звичайний термін зберігання
Термін зберігання у вакуумі
|
Великі шматки м’яса: яловичина, птиця, баранина, свинина
Морозильна камера
6 місяців
2-3 роки
|
Фарш: яловичина, птиця, баранина, свинина
Морозильна камера
4 місяців
1 рік
|
Риба
Морозильна камера
6 місяців
2 роки
|
Кава в зернах
Кімнатна температура
4 тижні
16 місяців
|
Ягоди: суниця, малина, ожина
Холодильник
1-3 дні
1 тиждень
|
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина
Холодильник
3-6 днів
2 тижні
|
Сир
Холодильник
1-2 тижні
4-8 місяців
|
Зелені салати, цибуля
Холодильник
3-6 днів
2 тижні
|
Горішки
Кімнатна температура
6 місяців
2 роки
|